Alegerea temei pentru lucrarea de licenta trebuie sa fie facuta cu mare atentie

tema aleasa pentru lucrarea de licenta  te reprezinta. Astfel ai avea un motiv in plus pentru a impune obiective maxime de calitate si ipoteze de o claritate deosebita.

O atentie deosebita trebuie acordata temei lucrarii de licenta. Alegerea temei pentru lucrarea de licenta trebuie sa fie facuta cu mare atentie. Si asta deoarece in functie de tema lucrarii de licenta va urma si elaborarea continutului, ca si realizarea studiului de caz (in situatia in care ti se solicita asta de catre cadrul didactic indrumator).

4

Disertatia master nu este nici pe departe atat de simplu de realizat pe cat a fost lucrarea de licenta. Nivelul informatiilor dobandite este unul mult mai vast, sursele bibliografice sunt si ele mult mai complexe si in numar mult mai mare, iar cerintele cadrelor didactice sunt, de asemenea, net superioare celor impuse la realizarea unei lucrari de licenta. Pe langa toate acestea, si timpul a devenit una dintre problemele tale primordiale?

 

Fiecare disertatie master pe care o realizam este unica prin continutul sau, acest fiind elaborat in conformitate cu tema lucrarii de master, la care se au in vedere (pe tot parcursul redactarii) si indicatiile, recomandarile sau modificarile facute de catre cadrul didactic indrumator.

redactare lucrari licenta la comanda ...Print this pageShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
spacer