Aspecte tehnice ale lucrarii de licenta

Lucrarea de licenta sau dizertatia de master nu este numai o mostra de buna stapanire a cunostintelor acumulate in facultate si de cunoastere a teoriilor si autorilor invatati la cursuri, reprezinta totodata si un exemplu decisiv al modului in care poti sa structurezi argumentativ informatia si s-o prezinti.

Lucrurile pe care le poti invata in mod real comandand orice tip de lucrare  la noi sunt informatii valoroase pentru care altii bajbaie luni de zile prin biblioteci sau cer sfaturi, fara sa fie siguri ca au procedat corect. Apeland la serviciile noastre profesionale de redactare de text academic (de la referate de seminar pana laproiecte de licenta / diploma, dizertatii de master, teze de doctorat, articole si comunicari pe teme stiintifice, etc.), nu vei invata doar cum se scrie un text academic pe o tema data dar si care este structura corecta a acestuia.

O lucrare de tipul unui proiect de diploma sau o dizertatie de master, sau orice alt tip de lucrare va avea neapara o structura argumentativa succesiva de tipul introducere – capitole teoretice – parte practica – concluzii – bibliogarafie.

Introducerea se scrie de obicei la final, un mic paradox pe care putini il cunosc. Scrierea introducerii la finalul activitatii de elaborare a lucrarii are rolul de a sintetiza lucrarea, si cand poti mai bine s-o sintetizezi decat atunci cand e scrisa deja? De asemenea, o introducere bine scrisa a lucrarii este una pe care o poti folosi si ca text desuport la sustinerea orala a lucrarii in fata comisiei. Aceasta e ceea ce consideram noi a fi un mod profi de lucru

Capitolele teoretice trebuie sa prezinte argumenta, logic teoriile pe care le studiezi iar studiul de caz trebuie sa puna in evidenta, in mod practic, partea teoretica pe care ai prezentat-o. Nu trebuie sa fii descoperitorul unor noi teorii in disciplina studiata, insa trebuie sa arati ca le stapanesti cu succes pe cele existente si ca esti capabil sa dezvolti niste idei personale pe marginea lor.

Concluziile si bibliografia trebuie sa reflecte in ce mod se confirma premisele de studiu si cum s-au folosit materialele si resursele informationale.

Daca crezi ca ai dificultati in structurarea tematica a lucrarii tale, apeleaza cu incredere la noi. Vei beneficia de protectie garantata impotriva plagiatului, vei fi sustinut pas cu pas si ti se va redacta integral lucrarea dorita, totul confidential si la cel mai corect pret din piata. 17 ani de experienta in domeniu ne dau incredere sa afirmam toate acestea.

spacer