Sa chiulesti si sa iei note mari, e posibil

Fie ca nu ai chef sa mergi la cursuri, fie ca nu ai timp pentru ca poate mergi la serviciu sau esti student la doua facultati, poate ca te afli intr-o perioada in care chiulesti destul de mult de la cursuri.
Mai e oare posibil sa iei note mare in aceste conditii? Pe licenta-diploma-master.com, noi zicem ca da. Iata cum sa iei note maxime chiar daca ai chiulit la cursuri, cu sau fara voia ta:

=> Urmareste planificara cursurilor si eventuale teste sau examene partiale in timpul semestrului. Chiar daca nu mergi des la cursuri, e important sa nu ratezi aceste teste si sa te pregatesti pentru ele.
=> Fa rost de cursuri. Gaseste-ti un coleg de incredere care sa te ajute cu materialele de studiu si cu acele cursuri la care ai lipsit. Uita-te peste ele si obisnuieste-te sa inveti si sa retii ce scrie acolo, ca si cum tu insuti ai fi participat la curs. Fiecare curs invatat din timp te scutese de ore obositoare de studiu in sesiune.
=> Pregateste din timp proiectele. Daca vrei sa pleci intr-o vacanta, iar la 3 zile dupa ce te intorci trebuie sa predai 5 proiecte, fa-le din timp sau apeleaza la specialistii nostri pentru ajutor profesional.
=> Discuta cu profesorii. Daca lipseti o perioada de timp din motive obiective, anunta profesorul ca vei lipsi si intreaba-l despre modalitatile in care poti recupera cursurile pierdute. Este mai onest sa faci asa, in plus e posibil ca profesorul sa te ajute cu materiale suplimentare sau sa-ti indice de unde te poti documenta in legatura cu ceea ce se studiaza la cursul sau.

Facand toate acestea si continuand sa parcurgi si sa inveti cursurile, poti obtine note maxime chiar daca se intampla sa chiulesti o perioada de la facultate.

spacer