cursul de studii postuniversitare

Odată ce începeți cursul de studii postuniversitare, probabil cea mai importantă relație pe care o veți avea va fi cu supraveghetorul dvs.

Ele vă vor îndruma și îndrumă prin cercetarea dvs. independentă, oferind sfaturi și oferind, de asemenea, critici constructive pentru a vă permite să vă modelați în mod corespunzător munca.

Dacă doriți ca studiile dvs. să progreseze fără probleme, încurajarea unei relații pozitive cu supraveghetorul dvs. este vitală pentru a obține beneficii maxime din partea lor. Indiferent dacă vă înscrieți într-un curs de studii postuniversitare sau că sunteți deja într-o parte, dar vă simțiți un ajutor suplimentar în interacțiunea pozitivă cu supervizorul dvs., ar fi benefică, atunci aceste cinci sfaturi vă oferă câteva sugestii minunate pentru a obține acea relație critică corectă.

 

Comunica
Indiferent dacă simțiți că lucrurile merg bine sau invers, sunt neliniștite în privința muncii dvs. și a progresului acesteia, este important să îi informați pe supervizorul dvs.

Pătrunderea pe o față curajoasă sau păstrarea tăcerii în timp ce vâslați cu resentimente asupra unor mici percepute nu va rezolva situația sau nu va mută lucrurile înainte. În special, dacă există o problemă, încercați să folosiți un limbaj neconfrontațional atunci când discutați situația.

Amintiți-vă că relația dvs. cu supraveghetorul dvs. nu se bazează pe preferințele personale, ci mai degrabă pe dorința comună de a realiza cercetări de mare calibru. Păstrați acest lucru în fruntea gândirii dvs. atunci când discutați cu supraveghetorul dvs. și nu faceți niciun fel de critici pe care ar putea-o avea despre munca dvs. personal.

Doar prin a fi provocat să regândiți anumite aspecte ale proiectului dvs., veți obține cele mai bune rezultate.

spacer