Despre Echipa de Redactori

Reprezinta singura platforma profesionala de redactare de texte si lucrari academice la comanda din Romania. Nu suntem un grup de fosti studenti care vand de 30 de ori un portofoliu de 20-30 de lucrari de licente copiate din alte surse de pe internet.

Suntem o companie platitoare de taxe, avem un sediu si un call center functional, selectam cu atentie colaboratorii la nivel national si suntem singurii care am investit in cel mai complet program de detectie a plagiatului adaptat textelor in limba romana.

Ne recomanda 17 ani de activitate neintrerupta, prezenta in toate centrele universitare majore din Romania si satisfactia clientilor care au avut amabilitatea de a ne oferi testimoniale despre experienta colaborarii cu noi.

Iti salvam timp pretios si te ajutam sa treci peste hopul examenelor de final de studii cu lucrari de calitate redactate de profesionisti pasionati.
Nu numai ca poti lua nota maxima la licenta, la master sau la orice alt examen unde trebuie sa-ti prezinti lucrarea, insa vei invata din aceasta experienta sa concepi propriul tau text academic de nota 10!

Incearca-ne si nu vei regreta, promitem ca vei deveni clientul nostru pe termen lung si ne vei recomanda si prietenilor tai, asa am reusit sa ne dezvoltam in ultimii ani!

Lucram legal, confidential, garantam pentru serviciile noastre. Desi nu s-a intamplat vreodata, deoarece avem cel mai puternic sistem de detectie a plagiatului, daca un client dovedeste ca lucrarea redactata de un consultant este plagiata, ii oferim banii inapoi si refacerea lucrarii conform cerintelor, originala si autentica, gratuit!

spacer