DESPRE LUCRARI DE LICENTA ”‘ORIGINALE” …

A mai ramas doar putin timp pana la examenul de absolvire si totusi tu nu ai reusit sa iti finalizezi inca lucrarea de diploma pe care va trebui sa o predai si ulterior sustii ? In ciuda faptului ca ai incercat mereu sa gasesti solutii, nici unul dintre cunoscutii tai nu reuseste sa iti fie de un real ajutor ?

Si daca timpul nu mai este de multa vreme aliatul tau, si cadrul didactic indrumator incepe sa te preseze, cerandu-ti sa ii oferi diverse parti din lucrarea de diploma ?

In acest caz, trebuie sa iei urgent niste masuri ! Primul gand te duce cu siguranta la mediul online, cunoscut fiind faptul ca aici gasesti oricand tot ce vrei si ce nu crezi din absolut orice domeniu, nu ?

Prin simpla tastare a cuvintelor cheie (‘lucrare de licenta’, ‘lucrare de master’, ‘lucrare de doctorat’, ‘disertatie master’, ‘teza de doctorat’, ‘lucrare diploma’, etc) pe orice motor de cautare des folosit vei gasi cu siguranta zeci si sute de pagini web ce au in oferta lor nenumarate variante care mai de care mai profitabile la prima vedere.

Lucrarile de diploma se gasesc cu nemiluita in mediul online, stii deja ! Indiferent de domeniu, indiferent de specializare, indiferent de tema ! Si uneori, indiferent de bugetul minim de care dispui ! Si asta deoarece multi sunt cei care te imbie sa descarci gratis la la preturi derizorii asa-zise lucrari de diploma complete, verificate si mai ales …originale !

Cat de originale sa fie niste lucrari de diploma ce iti sunt oferite gratis sau aproape pe nimic ? Si mai ales cat de dispus esti tu sa iti incerci norocul, predand si ulterior sustinand o lucrare de diploma despre care ‘stii’ ca este originala ? Ce te faci daca asa zisa originalitate nu este decat o strategie de marketing si lucrarea de diploma predata se dovedeste a fi un plagiat (partial sau total) ?

redactare lucrari licenta la comanda ...Print this pageShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
spacer