DISERTATIA MASTER – CREATIE PROPRIE SAU REALIZATA LA COMANDA ?

De cate ori nu ati auzit in jurul vostru vorbindu-se despre masterat ? Indiferent de tipul facultatii absolvite, indiferent specializarea aleasa, tot mai multi sunt absolventii care se gandesc sa urmeze un program de master chiar inainte de a sustine examenul de licenta.

De ce oare ?

  • Poate pentru ca diploma de masterat tinde sa devina tot mai mult o ‘moda’, o conditie mai mult decat necesara in ocuparea unei functii de conducere sau chiar in gasirea unui job mai bine platit ?
  • Sa fie oare din cauza faptului ca diploma de master a capatat si o recunoastere internationala, in urma adoptarii in cadrul invatamantului universitar din tara noastra a sistemului Bologna ? Si in acest fel absolventii din Romania au o sansa mult mai mare sa acceada pe piata muncii din strainatate, unde se stie ca job-urile sunt nu doar mai bune, ci si renumerate la o valoare cu mult mai mare, comparativ cu locurile de munca asemanatoare, din tara
  • Poate pentru ca in ultima vreme o diploma de masterat da nu doar bine in cadrul unui CV, ci reprezinta si un avantaj cand vine vorba de ocuparea unei pozitii de entry level in anumite domenii de activitate
  • Sa fie oare pentru ca deseori o diploma de master poate inlocui lipsa de experienta caracteristica de obicei absolventilor ?
  • Poate pentru ca diploma de masterat il ajuta pe foarte multi sa se detaseaza in selectia pentru un loc de munca mult mai bine renumerat ?

Oricare ar fi motivele pentru care un absolvent de facultate se gandeste la un master si oricare ar fi specializarea ulterioara ce este inscrisa pe diploma de masterat, oricine stie ca ‘marele examen’ consta de fapt in realizarea lucrarii de master (disertatia master), lucrare care trebuie sa aiba o calitate deosebita, in acest fel ea avand sanse foarte mari sa fie apreciata corespunzator de catre toti membrii comisiei de evaluare.

disertatii master originale, in orice domeniu si specializare !

redactare lucrari licenta la comanda ...Print this pageShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
spacer