DISERTATIA de MASTER – CU UN PAS MAI APROAPE DE JOB-UL MULT VISAT

Stiai ca nu cu mult timp in urma mai mult de 50 % dintre persoanele care ocupau diverse functii de conducere nu aveau decat studii universitare ? Iti vine sa crezi ca in doar cativa ani numarul celor care au o diploma master a crescut exponential ?

De ce ? Raspunsul este foarte simplu, dar multiplu :

  • Diplomele de masterat au capatat o recunoastere internationala, ca urmare a adoptarii de catre invatamantul universitar din Romania a sistemului Bologna – astfel piata muncii din strainatate devine mult mai flexibila pentru absolventii romani (job-urile fiind renumerate la o valoare net superioara celor similare din tara)
  • Diploma de masterat a devenit treptat o pozitie necesara pentru ocuparea unei pozitii de entry level in diverse domenii de activitate
  • Diploma de master suplineste deseori lipsa de experienta a absolventului ori il detaseaza pe acesta in fata altor candidati pentru un loc de munca bine platit

Se spune ca cele mai performante programe de masterat sunt organizate la Bucuresti, la Cluj Napoca si la Iasi, domeniile fiind variate si in acelasi timp la mare cautare in aceasta perioada.

Indiferent insa daca ai urmat cursurile unui program de studiu la marketing ori in publicitate, in finante ori inginerie, in telecomunicatii sau in tehnologia informatiei, la finalul acestora ai nevoie si de o lucrare master, care trebuie sa fie net superioara lucrarii de licenta.

Orice disertatie master trebuie sa indeplineasca absolut toate cerintele impuse prin ghidul metodologic al universitatii respective, la care se adauga si cele ale profesorului coordonator.

Si nu de putine ori se intampla ca ceea ce parea initial simplu de realizat sa fie in realitate mult mai dificil, mai anevoios. In cazul in care disertatia master, pe care trebuie sa o prezentati in fata unei comisii de evaluare, va da batai de cap, luati masuri din timp si actionati …master !

Cu o simpla comanda scapati de grija realizarii unei disertatii master, cu tot ce implica aceasta ! E simplu, e comod, e realizata profesional si la cele mai mici preturi !

 lucrari master la nivel academic !

spacer