Esti un party animal? Iata cum sa ramai in forma si sa ai gata si lucrarea de licenta

oferim servicii profesionale de redactare de lucrari de licenta si texte academice originale din aproape orice domeniu, insa nu uitam nici faptul ca viata de student inseamna, pe langa studiu intens si distractie la maxim.

Sigur ai pierdut nopti intregi invatand, dar si alte nopti distrandu-te. Si cum distractia aduce cu ea mici excese, e posibil ca a doua zi sa te trezesti cu dureri de cap, ameteli, stare de rau, adica intr-un cuvant – mahmureala!

Fiindca am fost si noi studenti, iata secretele noastre dupa o noapte de distractie intensa:

Somnul. Organismul are nevoie de timp si de odihna pentru a se reface, asa ca trage draperiile, inchide telefonul si treci la somn, nu-ti imagina ca vei fi capabil de prea multe activitati mahmur;

Consuma apa si lichide, evita cafeaua in exces. Desi s-ar spune ca o cafea tare te ajuta sa te trezesti, nu bea mai mult de o ceasca deoarece cofeina deshidrateaza, iar tu ai nevoie de multe lichide ca sa „procesezi” cocktailurile de aseara. Apa, fresh-urile de fructe sunt aliatii tai.

Nu lua medicamente. Evita sa iei medicamente pentru dureri de cap, deoarece starile de ameteala vor fi mai puternice iar senzatia de mahmureala si oboseala extrema vor dura mai mult. Daca te doare capul,incearca un ceai de tei sau o compresa rece, stai intins si incearca sa dormi.

Miscarea. Daca te straduiesti sa te dai jos din pat, fa un dus alternand apa rece si calda, te va ajuta sa te trezesti. Incearca sa iesi la o plimbare sau fa-ti de lucru prin casa. Miscarea alunga mahumureala!

redactare lucrari licenta la comanda ...Print this pageShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
spacer