Cum faci rost de lucrari de licenta ?

Lucrari licenta

 

Examenul de absolvire se apropie cu pasi repezi si marea majoritate a studentilor din ultimul an de facultate au inceput deja sa-si pregateasca materialele pentru lucrarea de licenta.

Printre acestia, desigur, se afla si unii mai putin norocosi, care din cauza lipsei de timp sau a dezinteresului manifestat de profesorul coordonator nu si-au inceput inca lucrarea.

Lucrare de licenta care insa va trebui sa fie predata la timp, pentru obtinerea mult ravnitei diplome de licenta.

Care sunt variantele ?

1 – Apelati la prieteni, rude sau cunostinte, sperand ca in urma demersurilor voastre veti reusi sa gasiti o lucrare de licenta din anii trecuti, cu care sa va puteti prezenta in fata comisiei de evaluare – O solutie ideala, dar exista riscul ca lucrarea de licenta sa nu indeplineasca toate cerintele profesorului vostru coordonator sau ca aceasta sa fi fost deja prezentata chiar in fata unor membrii ai comisiei de evaluare. In primul caz, ati putea face modificari (mai mari sau mai mici), sperand ca in final lucrarea de licenta va respecta toate rigorile impuse. In cel de-al doilea caz, riscul este unul destul de mare, ca si sansa de a fi acuzat de plagiat.

2 – Incepi sa cauti lucrari de licenta pe internet, lucrari ce au aceeasi tema (sau una asemanatoare cu a ta). Vei gasi multe, stim sigur ! Si daca esti perseverent, vei incerca ca din zecile de lucrari de licenta descoperite, sa iti realizezi propria lucrare de licenta – De asemenea si aceasta solutie pare una ideala. Cu conditia sa dispui de suficient timp si imaginatie pentru a prelua (fara insa a copia) exact ideile esentiale pentru lucrarea de licenta care iti trebuie. In caz contrar, lucrarea de licenta (pentru care vei aloca oricum suficient de mult timp) are toate sansele sa nu treaca testul anti-plagiat.

3 – Tot cautand pe internet lucrarea de licenta care iti trebuie vei descoperi si paginile web care iti ofera lucrari de licenta gata realizate, la preturi asa zis acceptabile – Desi poate parea cea mai buna solutie, te asiguram ca te inseli amarnic ! Stii deja ca tot ce este ieftin in realitate costa mult mai mult. Tot asa si cu lucrarea de licenta achizitionata la preturi derizorii ! Platesti putin, dar nu ai nici o garantie ca lucrarea de licenta pe care o vei primi (si daca o vei primi !!!) va fi completa ca si continut, corect redactata si mai ales…nu va contine partial sau chiar integral fragmente  ‘copy-paste’ din alte lucrari de licenta.

4 – Si tot pe internet ii vei gasi si pe cei care iti pot livra in timp util exact  de care ai nevoie, o lucrare originala, corect realizata si care respecta intocmai toate cerintele profesorului coordonator.

spacer