Cum te gândești la o idee unică?

Alegerea unui subiect unic de disertație este un proces lung și important. Obținerea corectă va însemna că vă place să scrieți această lucrare cheie și că sunteți pe cale să obțineți o notă excelentă.

Cu toate acestea, grăbirea într-un titlu doar pentru că se desfășoară bine sau pare neobișnuită poate duce la un eseu lipsit de amploare și la multe nopți nedormite. Începeți planificarea dizertației dvs. în avans, oferindu-vă o mulțime de timp pentru fiecare etapă a procesului.

Pentru majoritatea calificărilor postuniversitare, elevii trebuie să prezinte o propunere cuprinzătoare care să demonstreze nu numai gândirea originală, ci și o fundație solidă și începutul unei cercetări aprofundate.
Inițial, ideile unice de disertație sunt adesea rezultatul unei colaborări verbale; acest lucru ar putea fi între student și fie un prieten sau un tutore.

Este rar că subiectul ideal va apărea în capul tău – alegerea căii pe care urmează să o urmezi este chestiunea identificării întrebării care îți poate dezvolta pasiunea pentru subiect.

De asemenea, ar trebui să aibă un potențial suplimentar de studiu, care ar putea cuprinde o serie de sub-întrebări. O idee bună de disertație unică ar trebui să fie plăcută pentru a scrie, oferindu-vă, de asemenea, o șansă de a vă arăta puterile de argumentare și lățime de înțelegere.

Temele acoperite de cursul dvs. postuniversitar pot fi multe și variate, astfel încât să fie deschise la o varietate de subiecte, fără a pierde din vedere ideile care vă apelează personal.

 

Înainte de a vă angaja la o întrebare, luați în considerare dacă puteți cerceta acest subiect la standardul necesar. Ar trebui să verificați ce surse sunt disponibile și cât de mult pot fi obținute datele; începând să scrie înainte de colectarea informațiilor de fundal poate duce la un sfârșit de compromis frustrant.

Cu toate acestea, găsirea unor surse de bună calitate este diferită de a nu avea niciunul. Încercați să nu vă lăsați interesul pentru un subiect marginal să fie atenuat de lipsa de informații, cu suficientă forță și determinare, aproape orice subiect poate deveni un succes. Studenții din trecut au cercetat idei atât de diverse și neobișnuite, cum ar fi existența posibilă a unicornilor și semnificația culturii Acid House, care continuă să obțină o notă favorabilă de la tutorele lor.

Evident, nu trebuie să mergeți la acea lungime pentru a găsi o idee unică de disertație, dar încercați să găsiți un subiect interesant, cu echilibrul corect între inovație și lucrabilitate.

Originalitatea este semnificativă atât timp cât poți formula o teză eficientă în jurul ideii tale.

redactare lucrari licenta la comanda ...Print this pageShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
spacer