În cadrul celor trei ani de doctorat am avut ocazia să abordez o bibliografie bogată

Lucrările scrise de mine, până acum, implică o teză de doctorat şi un număr de 140 articole ştiintifice (în limba engleză si romana).

O parte din aceste articole au fost publicate în reviste de specialitate internaţionale şi naţionale, iar altele au fost prezentate la conferinte internationale.

Mai bine de jumătate din articole au fost scrise în colaborare cu profesori de la Universitate. Pe parcursul doctoratului am efectuat trei stagii de cercetarela, însumând un total de 36 luni. În prezent citesc şi scriu în engleză de lejer ca şi în limba română. De mică am fost un mare fan al cărţilor.

Prima impresie contează mult…a mea se numeşte Heidi- Fetiţa munţilor. Nu-mi mai amintesc de câte ori am citit-o, dar de atunci nu m-am mai oprit din citit. A fost foarte greu în ultimul an, cu scrierea tezei deoarece nu am prea am avut vreme de lectură….când terminam câte un capitol, citeam pe nerăsuflate câte o carte. Când terminan cartea,începeamun nou capitol din teză…

Ultima carte de care nu m-am putut desprinde până nu am terminat-o şi care m-a impresionat enorm a fost cea a lui Viktor Frankl-Omul în căutarea sensului vieţii.

Mi s-a părut foarte interesant punctul lui de vedere, cu logoterapia. Unele cărţii iţi doreşti să nu se termine, şi când se termină simţi că ai putea să le reiei.

În cadrul celor trei ani de doctorat am avut ocazia să abordez o bibliografie bogată, care a cuprins mai mult decât temele ştiiţifice.

Sunt întotdeauna încântată să descopăr lucruri şi idei noi…

redactare lucrari licenta la comanda ...Print this pageShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
spacer