Cum să începeți blogging-ul la universitate

Un blog este un spațiu online în care puteți să vă păstrați gândurile și ideile în timp ce învățați și dezvoltați în viață și în studiu. Unele bloguri studențești sunt conduse din punct de vedere academic, în timp ce altele explorează mai multe teme personale.

Indiferent de tipul de blog pe care doriți să-l configurați, scrierea de postări regulate pe blog vă poate ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare, analiză și interpretare scrise, precum și să contribuiți la dezvoltarea unei rețele de cititori, studenți și prieteni, chiar și potențiali angajatori.

În construirea unui blog pentru studenți și a unei rețele loiale, în care puteți discuta despre ideile dvs., veți deveni mai buni în formarea de argumente, influențând discuțiile și, în cele din urmă, gestionând timpul mai eficient.

Citiți mai multe despre sfaturi de blogging pentru noii bloggeri de studenți, inclusiv informații despre cum să începeți blogurile, unde să găsiți cele mai bune platforme gratuite de blogging, cum să ajungeți în blogging-ul clienților și ce.

 

Dacă scrisul nu este forța ta, nu te teme. Un blog student poate funcționa la fel de bine cu elemente vizuale și artistice. Fotografiile, notele fotocopiate, lucrările de artă, schițele și hărțile minții sunt toate modalități bune de a vă prezenta gândurile fără a fi nevoie să scrieți paragrafe lungi de text, iar o scurtă legendă alături de imaginile dvs. vă poate rezuma procesul la fel de bine.

Nici nu trebuie să fii un fotograf wannabe pentru a începe blogurile cu imagini și instantanee – atâta timp cât ideea pe care o prezinți alături de fotografie este exprimată în mod clar, nu contează neapărat cât de neclară este fotografia!

Un alt lucru bun în ceea ce privește utilizarea imaginilor și a fotografiilor este că acest lucru vă poate face blogul elevului mai vizibil pentru cititorii dvs., ceea ce va duce la vizite mai lungi la fața locului și la o mai bună angajare.

redactare lucrari licenta la comanda ...Print this pageShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
spacer