lucrare de licență, disertație master, teză de doctorat, lucrare de grad didactic

 ÎN TOPUL PREFERINȚELOR CLIENȚILOR ?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că noul concept ce este definit pe platforma „licenta-diploma-master.com” a ajuns într-un timp record în topul preferințelor clienților ce sunt în căutarea celui mai bun colaborator în domeniul realizării unei lucrări de diplomă (lucrare de licență, disertație master, teză de doctorat, lucrare de grad didactic, etc).

O dovedește nu doar numărul impresionant al accesărilor unice zilnice, dedicate paginii web ce găzduiește conceptul, ci mai ales numărul comenzilor ce vin din partea clienților în fiecare zi, număr ce se află, de la o zi la alta, în progresie.

Spre deosebire de concurență, „Redactare la comandă” știe cât de important este timpul în cadrul unei relații de colaborare, cu atât mai mult cât în speță se lucrează frecvent cu termene limită, termene  impuse de cadrele didactice în predarea parțială și/sau totală a unei lucrări de diplomă.

Tocmai prin prisma acestui considerent, colaborarea cu „licenta-diploma-master.com” se derulează într-un ritm inter-activ, toate solicitările, întrebările, nelămuririle ce vin din partea clienților primind răspunsurile, respectiv informațiile utile și adecvate într-un timp extrem de scurt (mai mic de 24 de ore).

Și tot spre deosebire de concurență, „Redactare la comandă”  nu le livrează clienților lucrări de diplomă gata făcute ori lucrări ce includ părți copiate / inspirate din alte lucrări de diplomă, situație în care riscul identificării unor elemente plagiate este unul destul de crescut. Clientul comandă și plătește pentru o lucrare de diplomă unică, lucrare de diplomă ce îi este livrată la timp și în conformitate cu toate cerințele și condițiile ce sunt formulate de către acesta, încă de la început.

„Redactare la comandă”  nu percepe niciodată comisioane ascunse și nici costuri suplimentare în situația în care, din diverse motive, se impun unele mici modificări ori adăugiri asupra conținutului lucrării de diplomă. În intervalul a 48 de ore de la recepționarea lucrării de diplomă, clientul beneficiază gratuit de toate eventualele modificări/adăugiri ce ar putea să-i fie solicitate de către cadrul didactic îndrumător.

„Redactare la comandă” – cu noi ai garanția performanței !

spacer