Lucrarea de licenta – dileme si necunoscute ?

rp_18041_9423-300x225.jpg

 

Indiferent de tipul universitatii / facultatii pe care ai urmat-o, indiferent de forma de invatamat aleasa si indiferent de nivelul cunostintelor pe care le-ai dobandit pe parcursul anilor de studiu, la finalul acestora vine vremea in care trebuie sa treci si de examenul de licenta, examen ce implica in principal realizarea si sustinerea unei lucrari de diploma (lucrare de licenta).

Cu siguranta stii deja ca elaborarea unei lucrari de licenta nu se compara cu nimic din ceea ce ai realizat pana acum, nu ? O lucrare de licenta trebuie sa fie realizata la nivel academic, indiferent de domeniul acesteia sau de tema aleasa.

Pe langa acesta, lucrarea de licenta (respectiv elaborarea acesteia) depinde in mare masura si de tema impusa de cadrul didactic indrumator sau cea aleasa de catre absolvent.

Se stie ca cei mai norocosi studenti sunt cei care isi pot alege o tema dintr-o lista care le este pusa la dispozitie de catre cadrele didactice indrumatoare. Exista insa si situatii in care absolventilor li se solicita sa faca ei diverse propuneri pentru tema lucrarii de diploma, cazuri in care incep sa apara si dilemele, precum :

  • Ce titluri pot fi incluse in lista cu temele cele mai potrivite pentru lucrarea de licenta ?
  • In ce masura acestea vor satisface asteptarile profesorului indrumator, ale carui exigente poti fi sau nu exagerate ?
  • Care este cea mai potrivita bibliografie pentru temele posibile propuse pentru lucrarea de licenta ?
  • Care va fi structura lucrarii de diploma, in functie de tema agreata de cadrul didactic indrumator ?
  • Capitolele ( respectiv titlurile acestora ) lucrarii de licenta vor putea fi alese cu usurinta sau dimpotriva?
  • Studiul de caz aferent lucrarii de diploma va putea fi realizat destul de usor sau tema propusa ar putea genera diverse probleme?

Daca ai bifat macar una dintre situatiile expuse mai sus si ai nevoie de ajutor profesionist, nu ezita sa ne contactezi –  servicii complete in domeniul redactarii lucrarilor de licenta !

redactare lucrari licenta la comanda ...Print this pageShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
spacer