Lucrari de licenta & Lucrari de master – Domeniul Nutritie si Dietetica

lucrare licenta

Cine oare nu a auzit vorbindu-se macar o data in diferitele medii mass-media despre bolile metabolice contemporane, boli ce pot uneori cauza diverse dezechilibre majore in nutritia multor persoane ? Medicina moderna a facut progrese semnificative in ultima perioada, o atentie deosebita fiind acordata atat preventiei diverselor boli metabolice, cat mai ales masurilor terapeutice ce trebuiesc adoptate, masuri ce au in vedere in principal interventii nutritionale complete si aplicate constant.

In paralel, si facultatile de medicina din Romania au inclus in schema de organizare atat programe de studii de licenta de Nutritie si Dietetica, cat si programe de master – Nutritie, Dietetica, Nutritie clinica si comunitara, etc.

Toti cei care urmeaza cursurile acestor programe universitare dobandesc cunostinte solide in domeniul bolilor metabolice, cunostinte pe care le pot pune in practica in diversele institutii medicale, in centre de recuperare, in spitale, clinici, statiuni balneoclimaterice sau centre de cercetare in nutritie.

Pentru a putea insa profesa ca nutritionist sau dietetician, orice absolvent are nevoie de diploma de absolvire, diploma ce ii este acordata doar dupa prezentarea lucrarii de licenta (respectiv a disertatiei master). Atat lucrarea de licenta, cat si lucrarea de master pe care trebuie sa o realizeze si ulterior prezinte orice absolvent de medicina (program de licenta sau program masterat) pot viza domenii de studiu diferite, in functie de preferintele profesorului coordonator sau ale absolventului.

Asa se face faptul ca in ultimii ani marea majoritate a lucrarilor de diploma au tratat teme variate, precum :

  • Lucrare de licenta / disertatie master – in sfera diabetului zaharat
  • Lucrare de licenta/disertatie master – domeniul sigurantei alimentare
  • Lucrare de licenta/disertatie master – sfera complexa a obezitatii si toate repercursiunile acesteia asupra organismului
  • Lucrare de licenta/disertatie master – domeniul bolilor cardiovasculare
  • Lucrare de licenta/disertatie master – domeniul dieteticii si al terapiei dietetice
  • Lucrare de licenta/disertatie master – in sfera dislipidemiilor
  • Lucrare de licenta/disertatie master – domeniul normelor de alimentatie sanogena
  • Lucrare de licenta/disertatie master – domeniul recuperarii post-chirurgicale
  • Lucrare de licenta / disertatie master – domeniul asigurarii calitatii alimentelor
redactare lucrari licenta la comanda ...Print this pageShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
spacer