LUCRARI DE LICENTA REALIZATE „CA LA CARTE”

Esti student in ultimul an si trebuie sa treci cu brio si peste examenul de licenta ? Ti-au mai ramas doar cateva saptamani pana la acesta si tu nu ai reusit inca sa te apuci de lucrarea de licenta ? Te gandesti poate sa iti amani examenul ? Sau inca mai speri ca una dintre cunostiintele tale va reusi sa iti ofere lucrarea de diploma de care ai atata nevoie ?

Ce te faci insa daca tema acesteia nu va fi pe placul profesorului coordonator ? Sau, in cel mai rau caz, ce te faci daca lucrarea de diploma de care vei reusi sa faci rost pana la examen nu va avea continutul specificat de cadrul didactic ?

De ce sa risti sa obtii o nota proasta la examen, cand poti rezolva totul atat de simplu si de rapid ?

pagina web special dedicata absolventilor ce intampina diverse dificultati in realizarea unei lucrari de licenta !

Fie ca este vorba de studiul de caz, de concluzii ori de continutul in sine, lucrarea de licenta de care ai nevoie iti poate fi realizata intr-un timp destul de scurt, indiferent de tema primita de la profesorul coordonator sau aleasa de tine !

Cum procedam ? Cu profesionalism si responsabilitate, respectiv :

  • Tu ne spui exact daca si ce indicatii ai primit din partea cadrului didactic indrumator in ceea ce priveste lucrarea de licenta pe care va trebui sa o prezinti – incluzand cerinte de redactare, numar de pagini, numar de capitole, studiu de caz, introducere si concluzii, etc !
  • Daca ai, ne pui la dispozitie si o bibliografie ! – Daca nu, vom alege noi pentru tine sursele bibliografice ce sunt necesare pentru realizarea lucrarii de licenta
  • Te tinem tot timpul la curent cu stadiul in care se afla lucrarea de licenta ! Iar dupa ce realizam o treime din aceasta, iti oferim posibilitatea sa o verifici (tu sau sa o trimiti profesorului coordonator) ! Ai la dispozitie cateva zeci de ore pentru a ne preciza care sunt modificarile pe care le doresti (daca cumva este cazul) !
  • In mod similar, vei primi toate cele trei parti ale lucrarii de licenta. Astfel ai oricand posibilitatea sa le verifici personal, oferindu-le si profesorului spre avizare/consultare.

lucrare de licenta de calitate !

spacer