Proiecte de licenta si lucrari de diploma

Studiul de caz trebuie sa prezinte o anumita tema, o problema, o situatie, din perspectiva modului in care a fost solutionata sau in care poate fi solutionata aceasta.

Prezentarea datelor problemei trebuie sa fie concisa (nu trebuie sa scriem o lucrare intreaga doar ca sa prezentam datele) insa in acelasi timp trebuie sa fie concludenta. De asemenea, partea de studiu asupra cazului propriu – zis poate contine o serie de tabele, date comparative, diagrame si figuri.
Partea finala a studiului de caz trebuie sa treaca in revista modul in care cazul studiat a ajuns la un anumit rezultat, dar sa exploreze in mod coerent si alte modalitati de rezolvare a unei situatii sau alteia.
obisnuim sa realizam o serie de studii de caz, nu doar ca lucrari separate, ci ca parti practice integrante intr-o serie de proiecte de licenta si lucrari de diploma.

Studiile de caz sunt o modalitate excelenta de a verifica si valida faptic datele prezentate in partea teoretica a unei lucrari.

Redactorii nostri consultanti au experienta in elaborarea de studii de caz si va pot ajuta in toate etapele realizarii unui astfel de studiu.

spacer