Proiecte de licenta si lucrari de diploma

Studiul de caz trebuie sa prezinte o anumita tema, o problema, o situatie, din perspectiva modului in care a fost solutionata sau in care poate fi solutionata aceasta.

Prezentarea datelor problemei trebuie sa fie concisa (nu trebuie sa scriem o lucrare intreaga doar ca sa prezentam datele) insa in acelasi timp trebuie sa fie concludenta. De asemenea, partea de studiu asupra cazului propriu – zis poate contine o serie de tabele, date comparative, diagrame si figuri.
Partea finala a studiului de caz trebuie sa treaca in revista modul in care cazul studiat a ajuns la un anumit rezultat, dar sa exploreze in mod coerent si alte modalitati de rezolvare a unei situatii sau alteia.
obisnuim sa realizam o serie de studii de caz, nu doar ca lucrari separate, ci ca parti practice integrante intr-o serie de proiecte de licenta si lucrari de diploma.

Studiile de caz sunt o modalitate excelenta de a verifica si valida faptic datele prezentate in partea teoretica a unei lucrari.

Redactorii nostri consultanti au experienta in elaborarea de studii de caz si va pot ajuta in toate etapele realizarii unui astfel de studiu.

redactare lucrari licenta la comanda ...Print this pageShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
spacer