Recenzii si articole pentru reviste si sesiuni de comunicari stiintifice

Foarte multe cadre didactice sau studenti care doresc sa urmeze o cariera universitara, sunt implicati in diverse activitati stiintifice, precum participarea cu materiale la reviste de profil, sesiuni de comunicari stiintifice, conferinte, etc.

De multe ori, in pregatirea examenelor finale ori a tezei de doctorat, nu mai ai timp si sa trimiti trei – patru lucrari intr-o saptamana la o revista sau sa te pregatesti pentru o conferinta, ori sa citesti o carte pe care s-o recenzezi.

Poti sa faci toate acestea in acelasi timp, apeland pentru acele lucrari unde nu poti face fata termenelor scurte, la noi.

Cel mai bine este sa planifici din timp care sunt materialele si activitatile pe care vrei tu sa te concentrezi si ce doresti sa comanzi redactorilor nostri deoarece termenul de predare a lucrarii solicitate este un factor important ca sa primesti o oferta e pret foarte buna.

Daca ai nevoie de un material in 48 de ore, redactorul consultant trebuie sa lase deoparte toate proiectele la care lucreaza, si va solicita un tarif “de urgenta” ca sa poata sa-ti pregateasca lucrarea solicitata.

Insa cu putina planificare si prioritizare acest lucru poate fi evitat.

Oricum, de la noi ai confidentialitate, originalitate, garantia calitatii si respectarea termenelor!

spacer