Servicii profesionale de calitate maxima la preturi mereu rezonabile

Profita acum de superoferte – 400 de redactori asteapta comenzile tale, unul iti va transmite sigur cea mai avantajoasa propunere de colaborare!

ECHIPE:  a inceput cu un nucleu de oameni pasionati de cercetare si de scrierea profesionala de text. In timp, am adunat laolalta o echipa numeroasa de asistenti universitari, profesori, masteranzi si doctoranzi de la o serie de centre universitare din Romania, fosti jurnalisti si freelanceri care si-au dovedit talentul, priceperea si seriozitatea in ceea ce fac.

EVALUARE: Procedura de selectie a redactorilor consultanti este una extrem de riguroasa si presupune evaluarea unui CV si a unei mostre de articol sau lucrare/ text stiintific transmise de candidat.
Solicitam documente de identificare colaboratorilor nostri si interzicem orice abatere de la norma confidentialitatii, respectarii termenelor si verificarii autenticitatii si originalitatii textelor, in raport cu clientii.

WEBSITE RECRUTARE: Mai multe detalii despre colaboratorii nostri si despre rigurozitatea si profesionalismul acestora poti afla de pe site-ul nostru partener de recrutare pentru redactori consultanti: http://ScriePentruBani.com .

CALITATE: Ceea ce ne diferentiaza de competitorii nostri – daca exista asa-zisi competitori la nivelul carora sa ne coboram – este alegerea unor colaboratori de calitate si orientarea catre servicii profesionale de calitate maxima la preturi mereu rezonabile.

spacer