Nu vă temeți să cereți ajutor

Dacă sunteți unul dintre studenții de elită care au ales să studieze un grad de studii postuniversitare de cercetare, atunci sunteți probabil destul de bine conștienți de fundamentele studiului eficient.

Cu toate acestea, pentru mulți dintre cei mai străluciți studenți care au ieșit din grupul lor de elevi atât în școală, cât și în cel de-al doilea ciclu de studii universitare, profundul gol în ceea ce privește atât dificultatea, cât și volumul cercetării postuniversitare pot fi destul de uimitoare.

Ca atare, poate fi rapid faptul că studenții postuniversitari de cercetare devin copleșiți, uneori disperați și se luptă să facă progresul în care ar dori în mod ideal.

Dacă te afli în această situație, atunci următoarele cinci sfaturi pot fi incredibil de utile și îți permit să prospere în mediul provocator, dar extrem de satisfăcător al cercetării postuniversitare.
Dacă ați făcut acest lucru până la introducerea unui program de cercetare postuniversitară, atunci, fără îndoială, ați dovedit deja că vă ocupați în topul câtorva procente din grupul dvs. de egali în ceea ce privește intelectul. Înainte de a începe un grad intensiv de cercetare postuniversitară, poate fi ușor pentru unii studenți să navigheze cu succes prin examen după examen, fără a mai fi nevoie să ceară ajutor.

Aceasta prezintă una dintre cele mai mari probleme ale eficacității cercetării studenților, deoarece ei nu sunt obișnuiți să ceară ajutor. Poate chiar să fie un pic jenant. Cu toate acestea, pentru a fi eficientă, într-adevăr trebuie să obțineți obiceiul de a cere ajutor atunci când aveți nevoie de el.

Curând va deveni a doua natură și veți fi un student mult mai eficient pentru a face acest lucru!

 

Construiți o relație bună cu supraveghetorul dvs.
Cultivarea unei relații excelente de lucru cu supervizorul dvs. academic este o parte esențială a studiului de cercetare postuniversitară eficientă.

Este vital să comunicați bine cu ei și să obțineți la timp toate informațiile și sfaturile de care aveți nevoie. Dacă există probleme cu feedback-ul lor, abordarea lor de a vă ghida cu cercetarea dvs. sau, în general, nu aveți un raport bun, atunci trebuie să le informați.

Dacă relația pur și simplu nu funcționează, atunci nu vă fie frică să cereți o schimbare de supraveghetor.

spacer