Trebuie sa predai o lucrare si nu ai timp? Iata ce sa faci!

Poate ca am intrat in vacanta, dar sigur ai avut anul acesta o multime de deadline-uri, nopti nedormite si lucrari pe care te-ai chinuit sa le predai la timp.
Atunci cand se aglomereaza cu volum mare de lucru si termene scurte, studentii recurg la cateva metode pentru a reusi sa-si incheie proiectele:

– Cer o amanare a termenului. Vei descoperi ca majoritatea profesorilor sunt inflexibili cand vine vorba sa-ti mai acorde doua – trei zile pentru a-ti incheia lucrarea. Ei au la randul lor de citit si corectat zeci, sute de texte, deci nu te baza ca vei obtine o amanare.

– „Imprumuta” informatii din carti si alte materiale. Plagiatul a cate unui paragraf de ici-colo constituie pentru unii studenti solutia ultima pentru a termina o lucrare. Riscul sa fii insa descoperit este urias, (dincolo de faptul ca profesorii sunt foarte familiarizati cu ideile din materialele pe care le predau, exista programe avansate care iti verifica in cateva minute textul prin confruntare cu miliarde de materiale online, descoperind orice sursa din care ai copiat un paragraf sau chiar o fraza) si sa-ti pierzi credibilitatea in fata profesorului e cea mai mica sanctiune pe care o poti suferi;

– Nu dorm doua-trei nopti la rand pentru a-si termina proiectele. Lucrul acesta poate tine o data sau de doua ori insa curand vei descoperi ca oboseala e prea mare si vei renunta efectiv sa mai incerci. Probabil cunosti deja cazurile acelor studenti care au invatat sau scris pe rupte doua nopti, doar ca sa nu mai fie capabili sa se trezeasca in ziua in care trebuia sa predea proiectul.

Solutia ta? Vino si solicita ajutorul consultantilor nostri! Avem experienta profesionala de 17 ani si 12.000 de proiecte academice realizate cu succes.

spacer