lucrari de licenta economie

Cunosc Lupta de a scrie o propunere perfectă care garantează succesul, dar greu de realizat. Deși eram un student căruia îi place să scrie, iar subiectele legate de afaceri sunt expertiza mea. Dar totuși scrisul de disertație la care a trebuit să lucrez nu era tipul meu de stil. Am căutat propuneri de cercetare pe internet, nu există informații exacte.

Am fost frustrat! Cu o cercetare intensivă și datorită colegilor mei seniori, ajung să-mi scriu propunerea într-un interval de timp necesar. Prin răspunsul lor activ, aflu mai multe despre cum să scriu o propunere și care sunt pașii necesari de urmat. Dar mai întâi, permiteți-mi să precizez problemele abordate de disertație online pentru studenții care se confruntă cu dificultăți.

Care sunt dificultățile?
Când îmi construiam propunerea de cercetare, m-am confruntat cu unele dificultăți majore pe care le-am rezolvat singur. Nu vreau să aveți aceeași experiență și propunerea dvs. să fie respinsă din nou și din nou.
Selectarea unui subiect plictisitor
Aceasta este cea mai comună problemă abordată de studenți, deoarece aceștia nu știu pe ce cale să meargă. Partea frustrantă este că propunerea dvs. este respinsă imediat, deoarece nu este suficient de clară sau suficient de relevantă pentru a vă impresiona supraveghetorul. Trecusem prin această fază și vă spun că aceasta este etapa esențială la care trebuie lucrat delicat. Mai întâi restrângeți gândurile, listați subiectele în funcție de subiect. Găsiți o nișă specifică care se potrivește cerințelor dvs. și oferă și o perspectivă nouă. Dacă doriți să aveți un subiect perfect pentru redactarea disertației de management al afacerii , vizitați blogul meu pentru mai multe informații.

Metodologia este vie
Chiar dacă aveți un subiect perfect din care să cercetați, dar nu înțelegeți metodologia, principala propunere nu este clară. Atunci cu siguranță propunerea dvs. va fi respinsă. Pentru ca metodele să se aplice mai întâi, trebuie să faceți o întrebare sau un obiectiv de cercetare clar. Al doilea pas este să fii specific cu privire la ce metodă să lucrezi, selectează participanții care se potrivesc corect studiului tău. Și da! Nu uitați să acordați timp suplimentar pentru a construi o metodologie bine structurată.

Dificultăți în găsirea unui bun material de cercetare
Uneori alegeți cel mai bun subiect pentru propunere, construiți și metodologia, dar nu ați putut găsi studii relevante pentru a scrie în continuare pe ea. Aceasta este greșeala pe care o facem. Selectați subiectul care este ușor disponibil în reviste sau, dacă nu, încercați să vă îmbunătățiți abilitățile de cercetare de la 100% la zero. De ce să nu luați ajutor din jurnalele publicate care provin de pe canalele adecvate.

Acum aveți o idee despre ce pași să vă concentrați. Să mergem puțin mai departe în detalii. Am câteva exemple și o structură standard de împărtășit care vă vor ajuta să scrieți o propunere bună.

Exemple realizate pentru propuneri de afaceri
Pe internet veți găsi sute de site-uri web care descriu cum să scrieți o propunere. Cu toate acestea, nu există un format sau șabloane adecvate definite sau menționate. Am căutat diferite propuneri, cum ar fi MBA, doctorat și burlaci, fiecare dintre ele având o structură diferită care urmează. Dar vom vorbi despre structura standard și prin exemple vă voi arăta să scrieți o disertație perfectă.