Redactare lucrari academice pe baza de comanda

Termeni redactare lucrari pe baza de comanda

RedactareLaComanda.ro este un serviciu de consultanta completa si redactare pe baza de comanda a diverse texte cu caracter academic si specializat (lucrari de licenta, referate si dizertatii de master, teze de doctorat, articole si lucrari de cercetare stiintifica, texte pentru cursuri universitare si postuniversitare, prezentari PowerPoint, etc.).

Serviciul garanteaza autenticitatea si protectia impotriva plagiatului, elaborarea textelor de catre redactori consultanti competenti si predarea acestora in termenele agreate cu clientul.

RedactareLaComanda.ro este un serviciu legal intrucat reprezinta o activitate de meditare privata a clientilor in ce priveste redactarea de texte.
Nu incurajam plagiatul si atentionam pe aceasta cale ca in Romania plagiatul se pedepseste; o data predate, comenzile redactate pentru clientii nostri devin proprietatea acestora si este responsabilitatea lor cum le folosesc.

RedactareLaComanda.ro asigura interfatarea relatiei dintre consultanti si clienti prin intermediul unei platforme automatizate de gestionare a comenzilor si cu ajutorul unui call center si a unei echipe de administratori care supravegheaza corectitudinea procesului.

Toate termenele de livrare sunt direct influentate de efectuarea platilor de catre clienti. Toate platile - partiale sau integrale - se fac in avans iar termenele de livrare curg de la momentul incasarii sumelor stabilite. Nu se accepta reclamatii si nu se returneaza sume platite in cazul in care clientul renunta la comanda dupa alocarea unui consultant si inceperea activitatii de redactare sau in cazul in care clientul nu mai plateste transele ramase din contravaloarea comenzii.

In cadrul platformei RedactareLaComanda.ro, respectul fata de client, caracterul confidential al relatiei cu acesta si remunerarea corecta a muncii redactorilor colaboratori reprezinta prioritati absolute. Prin intermediul interfetei de gestionare a comenzilor, atat clientii cat si consultantii pot sesiza nereguli si practici incorecte pe care administratorii platformei le vor solutiona in cel mai scurt timp, in limita responsabilitatii lor.

RedactareLaComanda.ro este rezultatul activitatii unei companii legal inregistrate, platitoare de taxe, a unei echipe de specialisti care ofera servicii corecte, de inalta competenta profesionala. Nu avem nimic de-a face cu site-urile ce vand prin sms referate sau lucrari de licenta copiate de pe internet. Avem un call center cu program L-V 9-18 si o platforma online complet functionala tocmai pentru a garanta oferirea unor servicii ireprosabile.