60 de centre universitare din Romania

Redactorii din echipa RedactareLaComanda.ro sunt specialisti recrutati printr-un proces riguros de testare si verificare - din mediul universitar (profesori, asistenti, fosti absolventi pasionati de cercetare).
Colaboram in regim part time cu peste 400 de redactori din 60 de centre universitare de la nivel national. Rolul lor este esential in conceperea corecta si intocmai cu nevoile clientilor a volumului mare de lucrari de licenta, referate si dizertatii de master, cercetari de doctorat, articole si alte materiale de specialitate care se comanda prin platforma noastra.
De aceea, am selectat de-a lungul timpului numai colaboratorii de cel mai inalt grad profesional.


Un consultant RedactareLaComanda.ro va ofera:

» elaborare completa de lucrari si materiale conforme cu cerintele;
» efectuarea modificarilor si eventualelor completari cerute pe orice tip de text predat;
» texte 100% originale, verificabile pe internet si cu orice soft anti-plagiat;
» respectarea termenelor de livrare;
» confidentialitate si repect fata de client.

RedactareLaComanda.ro in cifre

12.000

lucrari realizate

400

redactori consultanti

60

centre universitare

17

ani experienta

Onestitate si calitate

Spre deosebire de asa-zisa concurenta ce ofera pe internet "ieftin si instant" lucrari de diploma "de-a gata", teze de doctorat si alte materiale documentare compilate din diverse surse, vandute de mai multe ori la clienti diferiti, sau de cele mai multe ori doar incaseaza banii si apoi nu ii mai puteti identifica, in echipa noastra exista numai colaboratori pe termen lung, oameni cu certe calitati academice, specializati in redactarea de proiecte si lucrari intr-un limbaj stiintific adecvat, in formatul cerut, cu structura logic-argumentativa, referinte, bibliografie si toate cunostintele de specialitate pentru efectuarea unei lucrari licenta / master / doctorat de nota 10.

Acesti specialisti sunt platiti corect pentru munca depusa, si sunt constienti ca succesul clientului este si al lor.
Pe seriozitatea consultantilor, pe sistemul profesional de gestionare a platformei si a protejarii textelor impotriva plagiatului, precum si pe eforturile administratorilor si oamenilor de la call center-ul nostru se bazeaza progresul acestei afaceri care vine sa umple o nevoie a miilor de clienti din toata tara .