Suntem fosti sau actuali profesori

SUNTEM "inaintati in varsta", "batrani", " cititi", "soareci de biblioteca"

De ce noi ?

ESENTIAL, pentru ca NU SUNTEM "agramati" ("inculti", "neinstruiti") si nici "diletanti" ("amatori") in comparatie cu "concurentii nostri" de pe piata online (din aceasta "industrie") care "nu stiu si nu fac altceva" decat sa vanda ani la rand aceleasi lucrari preluate in mod gratuit si fraudulos de pe internet.

Nu pretindem doar ca suntem cei mai buni, prin aceasta prezentare dovedim si putem afirma cu siguranta ca suntem cei mai buni!

Nu pronuntam fraze comerciale de genul "suntem tineri si ambitiosi". Din contra, SUNTEM "inaintati in varsta", "batrani", " cititi", "soareci de biblioteca - ne place sa citim si am facut un obicei din asta", suntem inzestrati cu "intelepciune", "chibzuinta" si "stapanire de sine".

Suntem fosti sau actuali profesori, cercetatori stiintifici, jurnalisti, "scriitori cu carnet", "scriitori cu state vechi de plata", avem o serie intreaga de carti, opere, volume, cursuri si scrieri tiparite pana acum, personalitati din domeniile in care activam si avem formarea de baza.

Avem la dispozitie acces neingradit la un bogat inventar de carti, publicatii si reviste ale celor mai importante edituri de specialitate si institutii din domeniu, cu preponderenta din Romania, dar si din UE sau USA.

In procesul cunoasterii stiintifice ne bazam pe logica cercetarii (cunoasterii) si tratam enunturile stiintifice in functie de scopuri.

Studiem si ne documentam in biblioteci de specialitate si in sala de lectura.