De ce sa alegi RedactareLaComanda.ro si nu concurenta

» Calitate Academica, » Ajutor Profesional, » Preturi Corecte

La o simpla cautare pe Google legata de lucrari de licenta, proiecte de diploma, referate sau dizertatii de master, vei gasi zeci de site-uri si anunturi, care mai de care mai atractive, oferindu-ti lucrari "originale" cu sume incredibile de genul 100 de RON sau referate cu plata prin SMS. De ce sa nu profiti de o asemenea "oportunitate"?

Ai nevoie de calitate maxima la un pret corect!
RedactareLaComanda.ro iti ofera lucrari, articole, proiecte si referate pentru master, cursuri, licenta la un nivel academic ridicat, bine documentate si cu referinte intocmite corect de specialisti in domeniu.

Munca serioasa are un pret pe care incercam sa il facem cat mai rezonabil, atat pentru cel care plateste cat si pentru cel care lucreaza.
Ofertele aparent avantajoase din punct de vedere financiar ascund fie lucrari pe care fosti studenti inventivi le vand de mai multe ori (cand le puteti gasi si gratis!), fie escrocherii in cel mai pur sens al cuvantului (nesimtiti care va iau banii si apoi nu mai raspund la numarul de telefon care e o cartela preplatita, pregatita special pentru "tepe").

Ai nevoie de ajutor profesional!
» Suntem singura companie platitoare de taxe ce activeaza in piata consultantei profesionale de redactare de text academic si jurnalistic.
»Avem un proces riguros de selectie a consultantilor, in special din mediul universitar, oameni cu experienta si cunostintele necesare pentru a oferi servicii foarte bune, prompt si corect.
»Suntem interesati sa ne pastram o imagine foarte buna, de aceea consultantii nostri trebuie sa urmeze un cod de conduita foarte bine pus la punct.

Ai nevoie de onestitate si transparenta!
Te rugam sa analizezi putin "ofertele" de pe diverse forumuri sau site-uri unde se vand lucrari de licenta si ceea ce iti propunem noi. Urmareste modalitatile de contact, daca ceilalti au call center cu linii telefonice diferite, daca au adresa de mail la domeniul site-ului sau la un provider gratuit, daca au anunturi platite, daca ofera informatii suficiente, daca au un set de reguli publicate pe site, daca ofera garantii, termene, etc. Pe RedactareLaComanda.ro primesti onestitate si transparenta, de 17 ani incoace! Livram continut 100% autentic, verificabil antiplagiat.

Ai nevoie de timpul tau! Aproape in fiecare zi ne contacteaza cate un client pacalit de escrocii care cer plati in avans fara sa livreze vreo lucrare, macar partial, sau care trimit texte redactate prost, copiate si compilate - plagiat, cu greseli de ortografie sau intr-un termen foarte mare, cand pentru client este prea tarziu.
Noi ne-am facut un blazon din respectarea termenelor de livrare a lucrarilor asa cum sunt ele cerute de client, care plateste un serviciu care ii salveaza timp si il ajuta sa acumuleze cunostinte si abilitati, invatand din exemplele si modelele executate de noi.