Scopul nostru este originalitate, unicitate, inedit

Te asiguram ca rezultatele muncii noastre si increderea oferita noua iti vor aduce o lucrare la cele mai inalte standarde academice

DE STIUT SI RETINUT:

Nu comercializam asa-numitele "lucrari gata facute", sustinute candva de unul sau mai multi studenti, nu vindem proprietatea intelectuala a altora.

Nu suntem comercianti si nici traficanti de lucrari! Noi cercetam, ne documentam si redactam de la zero pentru tine!
Scopul nostru este originalitate, unicitate, inedit, cu respectarea intocmai, "ad litteram", a cerintelor tale.

Iti redactam o lucrare pentru care "nu iti va crapa obrazul de rusine" cand o prezinti si nici nu vei avea emotii ("nu vei sta cu morcovul") ca ai pus "pe masa" o lucrare sustinuta sau prezentata candva, posibil chiar in fata acelorasi profesori.

Nu vei fi coplesit de o stare sufleteasca neplacuta, ca nu cumva un coleg sa prezinte o lucrare de licenta apropiata sau asemanatoare.
Iti GARANTAM ca nu vei fi pus in fata unei asemenea situatii intrucat consideram ca numai "concurenta", "diletantii" si "amatorii" procedeaza astfel.

Din acest motiv iti recomandam sa nu apelezi la tot felul de novici, incepatori, escroci, redactori si scriitori de doi bani, care "numai ei" au "solutii miraculoase la preturi asa-zise accesibile".

Este foarte posibil ca pretul nostru sa fie un pic mai mare, insa va atragem atentia asupra "iluziei de a economisi bani" si riscului real de a primi "o lovitura sub centura" asupra demnitatii personale, care poate pune punct studiilor pentru care te-ai zbatut atatia ani!

Te asiguram ca rezultatele muncii noastre si increderea oferita noua iti vor aduce o lucrare la cele mai inalte standarde academice, si un motiv in plus sa ne recomanzi mai departe, avand astfel garantia faptului ca lucrarea va fi scrisa cu caracter exclusiv pentru tine.

Numai colaborand cu noi, poti fi convins si poti avea certitudinea, ca lucrarea ta nu o vei gasi niciodata in alta parte si nici nu va fi re-comercializata (re-vanduta)!

Iti dorim sa ai parte de forta morala necesara de a infrunta cu indrazneala primejdiile si neajunsurile enuntate mai sus, prudenta, vigilenta, precautie si nu in ultimul rand un rezultat favorabil pozitiv.


In acest domeniu internetul misuna de:
- Diletanti si escroci care propun servicii similare la asa zise preturi accesibile.
- Servicii asemanatoare numai in reclama si contrazise de realitate.

Insa, in peste 95% din situatii, studentul primeste o lucrare "plagiata cuvant cu cuvant" de pe internet.
O lucrare comercializata si re-comercializata de "o mie si una de ori", o lucrare avand ca sursa gratuita internetul, lucrare pe care o gasesti si singur la prima cautare pe google sau cu un program de detectare a plagiatului, rezultat al serviciilor "ieftin si rapid".

Va garantam ca pentru infaptuirea unei lucrari de calitate nu puteti gasi in realitate "ieftin si rapid" ci numai perseverenta, tenacitate, sarguinciozitate in munca de cercetare si documentare, care merita sa fie recompensata pe masura.

Suntem "specialistii din umbra". Nu dorim sa formulam o justificare patetica de ce ne ocupam cu asta, consideram ca fiecare dintre voi cunoaste realitatea economica si salariul unui profesor. Comparativ cu realitatea din facultatile romanesti, unde profesorii sunt mituiti pe ascuns, consideram mai bine sa muncim cinstit.

Pentru a va reimprospata memoria va rog sa retineti: documentarea, cercetarea si in final redactarea unei lucrari de calitate academica este o traiectorie sinuoasa avand ca rezultat final un sentiment de multumire unic si irepetabil al studentului si o nota finala mare.