Dizertatia de master - un nivel superior de redactare

Dizertatia de master e acum simplu de redactat

In vreme ce lucrarea de diploma pentru examenul de licenta are ca rol demonstrarea unor cunostinte acumulate in facultate si urmareste modul in care absolventul stapaneste baza teoretica si limbajul academic adecvat pe care il dezvolta in anii de studiu, dizertatia de master reprezinta un nivel superior de redactare a unui text stiintific.

In cadrul dizertatiei de master cercetarea se face mai aprofundat, scopul fiind acela de a explora zone mai putin cunoscute ale unui domeniu de cercetare, a incerca sa definim idei si teorii proprii, a aduce noutati si originalitate in procesul de studiu a unui domeniu sau a unei probleme.

Indiscutabil, exigentele unei dizertatii de master sunt mai mari decat in cazul lucrarilor de diploma.
Iata cateva elemente de baza pentru a putea redacta o dizertatie de succes:

1. Un bun management al timpului. Alocarea corecta a timpului pentru cercetare amanuntita este un factor important in redactarea unui text de calitate.
Lipsa experientei, o baza de cunostinte saraca si timp prea putin alocat pentru studiu - toate acestea se pot repercuta negativ asupra rezultatului final.

2. Cunostinte aprofundate, pasiune pentru cercetare. Cunoasterea tuturor teoriilor, cercetari detaliate, consultarea de carti, articole de specialitate, zeci si sute de ore petrecute in biblioteci universitare, sunt temelia unei dizertatii de calitate.
Asteptarile de la un masterand sunt mult mai mari decat de la un absolvent de facultate si se presupune ca domeniul in care va desfasurati masterul este unul care va pasioneaza si va determina sa veniti cu idei noi care sa ajute la progresul general al dezbaterilor in domeniul respectiv.

3. Un limbaj academic adecvat, cunoasterea corecta a terminologiei; un masterand este un specialist aproape format, prin urmare terminologia improprie, limbajul prea general, eventualele mici erori de exprimare sau de argumentare teoretica vor fi taxate imediat de orice comisie de evaluare.

» Cu RedactareLaComanda.ro emotiile unei dizertatii de master dispar.
Nu numai ca specialistii nostri va pregatesc dizertatii bine structurate, autentice si argumentate corect ci va ajuta si sa invatati in mod practic, interactiv, sa faceti cercetare si sa redactati texte academice de calitate.
In dialogul care exista intre clienti si consultantii nostri, de multe ori - pe parcursul redactarii lucrarii - clientul asimileaza bazele teoretice, intelege sfera de interes tematic a lucrarii si este capabil sa vina cu idei proprii si sa inteleaga elemente si detalii care poate i-au scapat in timpul studiilor.
Toate acestea se intampla natural, consultantii nostri fiind adevarati meditatori profesionisti, care prin puterea exemplului si prin explicatii usor de inteles genereaza modele de urmat pentru tinerii absolventi.

Daca intampini dificultati cu dizertatia de master sau cu orice alt text academic de care ai nevoie, profita acum si apeleaza la consultantii nostri, nu ai nimic de pierdut!