Realizam de aproape doua decenii lucrari la comanda

Intrebari si Raspunsuri Frecvente

I: De unde stiu ca puteti sa-mi onorati solicitarea?
R: In principiu, avem posibilitatea de a redacta orice tip de text academic sau de cercetare. O data plasata comanda prin formularul de comanda, solicitarea ta intra in atentia consultantilor nostri.
De obicei, in aceeasi zi primesti un raspuns de la unul dintre consultanti; in orice caz pe platforma RedactareLaComanda.ro cautam sa raspundem cat mai repede posibil fiecarei solicitari, de multe ori termenele cerute de clienti fiind urgente.
Daca tipul de text de care ai nevoie nu se regaseste intre serviciile listate pe site-ul nostru, completeaza totusi formularul de comanda - este gratuit sa ceri oferta! - si avem incredere ca vom gasi consultantul potrivit pentru tine.

I: Este acest serviciu un plagiat?
R: RedactareLaComanda.ro manifesta ZERO TOLERANTA FATA DE ORICE INCERCARE DE PLAGIAT; redactam continut complet autentic, verificam toate lucrarile consultantilor cu un soft anti-plagiat, garantam autenticitatea lucrarilor pe care le livram de 17 ani miilor de clienti din toata tara.

I: Ce pot sa fac cu lucrarea pe care mi-o redactati?
R: Teoretic, absolut orice, in limite legale. Orice text pe care ni l-ai platit, o data livrat devine proprietatea ta.
Noi ne angajam sa nu-l redistribuim, revindem sau publicam in alta parte.
Tu poti face orice modificari sau adaugiri asupra textului. Este chiar recomandabil sa folosesti textele comandate la noi ca material consultativ, de studiu si nu ca material finit de prezentare la examen, licenta, etc.
Desi lucrarile livrate de noi sunt 100% originale si verificate antiplagiat, este insa responsabilitatea fiecarui client cum le foloseste, iar raspunderea RedactareLaComanda.ro se incheie in momentul in care am livrat textul comandat de client, conform cu cerintele acestuia.

I: De ce sa comand la voi daca am gasit oferte mai bune?
R: In calitate de lideri in domeniu, realizam de aproape doua decenii lucrari de licenta redactate la comanda, proiecte de diploma, referate si dizertatii de master si toata paleta de lucrari academice; pe langa expertiza consultantilor si istoricul nostru pe piata, ne bazam pe o platforma automatizata de procesare a comenzilor, o interfata transparenta intre clienti si consultanti, un call center si o echipa de administratori profesionisti, o firma platitoare de taxe. Stim ca pentru clientii nostri timpul, promptitudinea, seriozitatea, calitatea si discretia sunt esentiale.
Inainte sa iei o decizie, gandeste-te la toate acestea. Atat de multi clienti dezamagiti de catre diversi escroci de pe net au apelat la noi, incat nu ne mai pierdem timpul sa criticam "concurenta". Ar insemna sa ne coboram la un nivel mult prea jos.
Din fericire, avem langa noi colaboratori profesionisti si mii de clienti multumiti care ne sunt cea mai buna carte de vizita.

I: Aveti oferte promotionale, reduceri de preturi? Cum pot obtine un discount?
R: Da, avem oferte periodice cu reduceri, de asemenea acordam discounturi clientilor fideli. Prin negociere directa cu adminul si consultantul, in functie de tipul lucrarii si de volumul de munca, puteti obtine o reducere de pret.
Flexibilitatea si intelegerea nevoilor clientilor ne-au ajutat sa ne dezvoltam si sa crestem in toti acesti ani.

I: Puteti sa faceti anumite parti din lucrari, corecturi sau sa-mi imbunatatiti lucrarea?
R: Da. Pe RedactareLaComanda.ro asiguram si consultanta partiala, corectam texte, le imbunatatim, redactam continut pornind de la drafturile clientilor. Trimite-ne materialul asa cum il ai, spune-ne ce dorest sa obtii si consultantii nostri iti vor raspunde in cel mai scurt timp

I: Cum platesc? Pot sa platesc dupa ce primesc lucrarea?
R: Fiind un serviciu care, pe de o parte, este confidential, pe de alta parte necesita munca asidua de documentare, comenzile se platesc in avans - integral sau in transe.
Termenele de livrare agreate depind in mod direct de respectarea platilor de catre client.
Clientul primeste intotdeauna ceea ce a platit, beneficiaza de garantia autenticitatii, consultanta profesionista si operarea gratuita a modificarilor cerute, in termenul de zile convenit de la predarea lucrarii.

I: Primesc banii inapoi daca lucrarea comandata nu este gata la timp?
R: Daca platile sunt facute la timp, ne asiguram ca lucrarile se predau la timp.
Daca nu am respecta cerintele si termenele, nu am reusi sa dezvoltam activitatea la acest nivel. Insa da, in situatia putin probabila in care lucrarea platita de tine nu iti este livrata la timp, primesti toti banii inapoi.