Procesul de comanda pas cu pas

Lucrare de licenta, dizertatie master, lucrare de grad

Procesul de comanda este simplu si rapid la noi. El se desfasoara in cativa pasi, din momentul in care te decizi sa ne apelezi telefonic prin call center sau completezi direct formularul de comanda si pana cand lucrarea ceruta de tine este predata, cu toate observatiile, modificarile si completarile cerute de tine.

Redactare profesionala de lucrari de licenta si diploma, dizertatie master, lucrari grad, teze doctorat la cateva click-uri distanta!

Completezi formularul de comanda. Acorda atentie informatiilor pe care ni le dai, ele sunt esentiale pentru a putea sa iti oferim un serviciu excelent, la un pret corect, in termenul de care ai nevoie. Nu uita deci sa ne transmiti: titlul lucrarii, numarul de pagini de care ai nevoie, cuprinsul, data predarii, bibliografia, facultatea, specializarea si orice alte informatii consideri necesare legate de lucrarea ta.

Un consultant calificat este alocat pentru a redacta lucrarea ta. Consultantii nostri lucreaza in mod dedicat pentru fiecare client, un consultant nu proceseaza de regula mai mult de una pana la maxim 3 comenzi in paralel, putand astfel sa comunice prin intermediul platformei cu clientul si sa livreze la timp si in formatul dorit documentul finit.

Platesti online sau prin transfer bancar avansulDe regula se achita o treime din suma in avans, si primesti o treime din lucrarea solicitata in termenul agreat cu consultantul, apoi achiti si platesti succesiv celelalte doua treimi din lucrare.

Prin intermediul platformei de procesare a comenzii poti urmari evolutia lucrarii si poti lua legatura cu consultantul. Poti verifica periodic statusul comenzii tale si poti schimba informatii aditionale cu consultantul tau. Interfata pe care o punem la dispozitie asigura o comunicare confidentiala pentru client, dar in acelasi timp eficienta si prompta atat cu consultantul cat si cu administratorii platformei RedactareLaComanda.ro.

O data finalizata, lucrarea ta este verificata. Verificam in primul rand originalitatea, prin intermediul unui soft foarte performant anti-plagiat, de genul celor folosite si de catre institutiile de invatamant superior. Apoi se valideaza conformitatea structurii (paginatie, capitol, cuprins, bibliografie, note) si corectitudinea ortografica si gramaticala a lucrarii.

Gata! Poti sa descarci lucrarea integrala din contul tau de pe RedactareLaComanda.ro. Din acest moment devii unic proprietar al textului finit pe care il poti modifica si folosi dupa cum doresti.

Ai timp suplimentar la dispozitie pentru a solicita modificari, corectii sau retusuri la lucrarea ta. Suntem flexibili si stim ca mai ales dupa predare coordonatorul tau poate cere anumite retusuri si corectii ale textului, in cazul in care e vorba de redactarea unei lucrari de licenta sau a unei dizertatii de master. Sau, dupa parcurgerea textului si asimilarea detaliilor, decizi ca ai nevoie de anumite modificari. Suntem aici pentru a te ajuta, oferim servicii complete la o calitate superioara!